Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Έως το 2030 τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι περισσότερα από τα συμβατικά στις πλούσιες πόλεις
[AutoBlog]: Έως το 2030 τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι περισσότερα από τα συμβατικά στις πλούσιες πόλεις

[AutoBlog]: Έως το 2030 τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι περισσότερα από τα συμβατικά στις πλούσιες πόλεις

Οι αυστηρότεροι κανονισμοί ρύπων που θεσπίζουν συνεχώς τα ανεπτυγμένα κυρίως κράτη και η τάση για εκδίωξη των υπαιτίων παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα και της μόλυνσης του αέρα από τις μεγάλες πόλεις, καθιστούν eτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μονόδρομο. Επίσης η πτώση του κόστους αυτής της τεχνολογίας αλλά και το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών, θα βάλουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε περίοπτη θέση μέχρι το 2030. Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνα από την McKinsey & Co και το Bloomberg New Energy Finance, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν σε μία σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με θέμα το “μέλλον της ενέργειας”.

Σύμφωνα με την έκθεση:

Αυτή η απότομη αλλαγή στην αυτοκινητοβιομηχανία και η στροφή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις στον κλάδο κλονίζοντας πολλούς παραδοσιακούς κατασκευαστές, και φέρνοντας νέους κατασκευαστές στη θέση του οδηγού.

Για το λόγο αυτό αυτοκινητοβιομηχανίες όπως  η VW και η Daimler έχουν ήδη κάνει γνωστά τα σχέδια τους για τα επόμενα ηλεκτρικά τους μοντέλα και δεν είναι λίγα. Μπαίνοντας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη γραμμή παραγωγής είναι αναμενόμενο να μειωθεί και το κόστος του στο άμεσο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!