Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η έκδοση παραγωγής του BMW iNext θα ονομαστεί iX
[AutoBlog]: Η έκδοση παραγωγής του BMW iNext θα ονομαστεί iX

[AutoBlog]: Η έκδοση παραγωγής του BMW iNext θα ονομαστεί iX

Με την έκδοση παραγωγής του iNext να κυκλοφορεί στην αγορά το 2021, η BMW φέρεται πως πήρε την απόφαση να ονομάσει iX το νέο της ηλεκτρικό SUV, διατηρώντας τα ονόματα των εκδόσεων που συναντάμε στην υπόλοιπη γκάμα των μοντέλων. Έτσι το iX θα προσφέρεται αρχικά στις εκδόσεις iX xDrive40, iX xDrive50 και iX M50 xDrive.

1

Το μοντέλο θα προσφέρει αυτονομία έως και 580 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, στον κύκλο WLTP, ενώ θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα της BMW που θα εξοπλίζεται με τη νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων της , οι οποίοι έχουν πιο συμπαγείς διαστάσεις, μιας και σε ένα μόνο μπλοκ θα ενσωματώνουν τον ηλεκτροκινητήρα, το σύστημα μετάδοσης και τα ηλεκτρονικά υποσυστήματα, όντας ένα ενιαίο σύστημα. Οι νέοι ηλεκτροκινητήρες εκτός από μικρότερες διαστάσεις, θα προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, ενώ συνάμα θα κοστίζουν λιγότερο.

2Διάβασε επίσης

Η BMW θα συνδυάσει του νέους ηλεκτροκινητήρες της με τη νέα γενιά μπαταριών, έτσι ώστε τα νέα της αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα να προσφέρουν αυτονομία έως και 700 χλμ ανά φόρτιση, ενώ τα plug-in υβριδικά έως και 100 χλμ.

Η BMW έχει κατασκευάσει περίπου 100 πρωτότυπα iX για τις διάφορες δοκιμές ανάπτυξής τους ανά τον κόσμο. Στόχος της BMW είναι η συναρμολόγηση του ηλεκτρικού της μοντέλου να γίνεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τα συμβατικά και PHEV μοντέλα της .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!