Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: O Ecclestone δημιουργεί ελπίδες για την υγεία του Schumacher
[AutoBlog]: O Ecclestone δημιουργεί ελπίδες για την υγεία του Schumacher

[AutoBlog]: O Ecclestone δημιουργεί ελπίδες για την υγεία του Schumacher

Μια δήλωση του πρώην ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone ήταν αρκετή προκειμένου να δημιουργηθούν ελπίδες για την πορεία της υγείας του Michael Schumacher .

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, μιλάει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Schumacher , που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου του 2019. O Bernie Ecclestone, στο πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Schumacher” , που προβλήθηκε στο περιθώριο του φεστιβάλ των Καννών, είπε για τον Γερμανό:

Η παραπάνω δήλωση μεταφράστηκε από ορισμένους πως η πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 είναι καλύτερη και πως ο Schumacher θα ξαναβρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στις κάμερες.

Η οικογένεια του Michael Schumacher έχει δώσει τις σχετικές άδειες για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, με τους βραβευμένους Γερμανούς κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons να βρίσκονται πίσω από το ντοκιμαντέρ. Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τα ντοκιμαντέρ του αστέρα του τένις Boris Becker και του μουσικού Udo Jurgens.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε σπάνιες συνεντεύξεις μελών της οικογένειας του Schumacher, αλλά και σπάνιο αρχειακό υλικό που δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

Αυτά θα πλαισιωθούν από τα 50στα γενέθλια του Schumacher, αλλά και από τις εκδηλώσεις της 25ης επετείου από το πρώτο πρωτάθλημα οδηγών του Γερμανού στην Formula 1 (1994).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!