Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Dieselgate: H VW ακόμη δεν έχει μια αποδεκτή λύση επιδιόρθωσης στις Η.Π.Α
[AutoBlog]: Dieselgate: H VW ακόμη δεν έχει μια αποδεκτή λύση επιδιόρθωσης στις Η.Π.Α

[AutoBlog]: Dieselgate: H VW ακόμη δεν έχει μια αποδεκτή λύση επιδιόρθωσης στις Η.Π.Α

Ο Περιφερειακός Δικαστής των Η.Π.Α, Charles Breyer, δεν ενέκρινε την λύση που προτείνει η VW για την επιδιόρθωση των TDI μοντέλων της VW στις Η.Π.Α, ενώ δήλωσε πως θα αποφασίσει έως τις 25 του μηνός αν τελικά εγκριθεί το πρόγραμμα.

Η VW, τον περασμένο Ιούνιο συμφώνησε με την EPA είτε να εξαγοράσει πίσω τα 475.000 TDI μοντέλα με τον 2,0-λιτρο κινητήρα, είτε να τα επιδιορθώσει, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται στα 10,3 δισ. δολάρια. Ο δικαστής ενέκρινε ωστόσο την αποζημίωση ύψους 1,21 δισ. δολαρίων σε περίπου 650 αντιπροσώπους της VW , με την γερμανική εταιρία να εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις αρχές ώστε να βρεθεί μια λύση για τους 3.0 TDI κινητήρες.

Στις σχετικές ειδήσεις, η πολιτεία του Μισούρι κατέθεσε μήνυση κατά της VW λόγω του Dieselgate και έτσι έγινε η 17η πολιτεία των Η.Π.Α που προχωρά σε μήνυση κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο Γενικός Εισαγγελέας του Μισούρι, Chris Koster, αναφέρει πως η VW πρέπει να πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε τόσο στο περιβάλλον, όσο και τους ανθρώπους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!