Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler και Grand Wagoneer
[AutoBlog]: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler και Grand Wagoneer

[AutoBlog]: Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Jeep Wrangler και Grand Wagoneer

To νέο Wrangler θα παρουσιαστεί μέσα στο 2017, και αρκετά πιθανό στην έκθεση του Detroit, τον ερχόμενο Ιανουάριο, και σήμερα βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου off-roader, που διέρρευσαν από μια παρουσίαση της εταιρίας σε αντιπροσώπους της.

Αυτές, έστω και αν είναι κακής ποιότητας, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο σχεδιασμός του νέου Wrangler θα παραμείνει πιστός σε αυτόν του σημερινού μοντέλου, διαθέτοντας τις απαραίτητες αλλαγές. Θα συνεχίσει να βασίζεται σε πλαίσιο τύπου σκάλας, να φορά άκαμπτους άξονες εμπρός-πίσω, με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε δει να δείχνουν ότι φυσικά θα έχει τον χαρακτηριστικό “τετράγωνο” σχεδιασμό ως φόρο τιμής στο αρχέτυπο Willys MB .

Σε δηλώσεις στις αρχές τις χρονιάς, ο CEO της  FCA, Sergio Marchionne , είχε αποκαλύψει ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει αρκετό αλουμίνιο, χωρίς να γίνεται πιο συγκεκριμένος. Όμως, σύμφωνα με το forum JL Wrangler από αυτό το υλικό θα είναι το καπό και οι πόρτες, τα οποία θα προέρχονται από την Alcoa . Επίσης, για λόγους μείωσης της κατανάλωσης, θα γίνεται χρήση χάλυβα υψηλής ή υπέρ υψηλής αντοχής στο πλαίσιο, για μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!