Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Η Detroit Electric ήταν που ήθελε να αγοράσει τα σχέδια και τα εργαλεία της παλιάς Aston Martin Vanquish
[AutoBlog]: Η Detroit Electric ήταν που ήθελε να αγοράσει τα σχέδια και τα εργαλεία της παλιάς Aston Martin Vanquish

[AutoBlog]: Η Detroit Electric ήταν που ήθελε να αγοράσει τα σχέδια και τα εργαλεία της παλιάς Aston Martin Vanquish

Τον Οκτώβριο του 2018 η Aston Martin είχε ανακοινώσει πως κάποιος έδωσε το ποσό των 20 εκατ. λιρών (23 εκατ. ευρώ), προκειμένου να αποκτήσει νόμιμα τα εργαλεία και τα σχέδια σχεδίασης της προηγούμενης γενιάς της Vanquish .

Τον περασμένο Ιούνιο όμως, η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό πως η συμφωνία αυτή κατέρρευσε, αφήνοντας μια τρύπα 20 εκατ. λιρών στα τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία της βρετανικής εταιρίας . Τότε υπήρχε η φήμη πως ο υποψήφιος αγοραστής είτε ήταν μια μια άγνωστη στο ευρύ κοινό, εταιρία από την Κίνα, είτε ήταν η Geely , είτε η Morgan , αλλά τώρα αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του.

Πρόκειται για την Detroit Electric , η οποία δεν κατάφερε να κάνει τις απαιτούμενες πληρωμές στην ώρα τους, ώστε να πάρει τα εργαλεία και τα σχέδια σχεδίασης της προηγούμενης γενιάς της Vanquish .

Η Detroit Electric έχει έδρα το Χονγκ Κονγκ και ιδρύθηκε από τον Albert Lam, πρώην διευθυντή του Lotus. Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι διαθέτει μια “υπερσύγχρονη βάση ανάπτυξης και κατασκευής οχημάτων” στο Leamington Spa, κοντά στην έδρα της Aston Martin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!