Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 14 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το χειροκίνητο κιβώτιο σώζει ζωές!
[AutoBlog]: Το χειροκίνητο κιβώτιο σώζει ζωές!

[AutoBlog]: Το χειροκίνητο κιβώτιο σώζει ζωές!

Έχω την εντύπωση-βεβαιότητα ότι οι Αμερικάνοι σιχαίνονται τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων , είναι αλλεργικοί ρε αδερφέ, με λίγα λόγια. Όχι όμως για την 20-χρονη φοιτήτρια Jordan Dinsmore που παραλίγο να βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών, νεαρών ανδρών στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνα. Λέω παραλίγο γιατί η ύπαρξη του χειροκίνητου της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.

Η Jordan, αφού μόλις είχε σχολάσει από το εστιατόριο στο οποίο δουλεύει, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της. Για κακή της τύχη, της επιτέθηκαν τρία άτομα και την έριξαν στο έδαφος. Ένας εξ αυτών την απείλησε με όπλο ότι θα την πυροβολήσει, αν δε σωπάσει. Έτσι, ανάγκασαν την κοπέλα να μπει στο αυτοκίνητό της. Οδηγός θα ήταν έπειτα κάποιος από τους απαγωγείς. Σωστά; Ε, μάλλον όχι!

Ένας από τους άνδρες, μόλις είδε το χειροκίνητο κιβώτιο, τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας εμβρόντητους τους άλλους δύο. Βέβαια, ούτε και αυτοί ήξεραν να οδηγούν αυτοκίνητο με χειροκίνητο και έτσι, ανάγκασαν την Jordan να καθίσει αυτή στη θέση του οδηγού και να κατευθυνθεί στο πλησιέστερο ATM διότι προφανώς, ήθελαν χρήματα. Η Jordan, μην έχοντας άλλη επιλογή, υπάκουσε στην εντολή του απαγωγέα, έφτασε στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που δεν είχε κάμερες παρακολούθησης, αλλά και βρισκόταν σε σκοτεινό σημείο, έβγαλε 300$ δολάρια και μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!