Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Χειμερινή απόδραση στην Φινλανδία με McLaren 570S Coupe
[AutoBlog]: Χειμερινή απόδραση στην Φινλανδία με McLaren 570S Coupe

[AutoBlog]: Χειμερινή απόδραση στην Φινλανδία με McLaren 570S Coupe

Αν σου αρέσουν οι χειμερινοί προορισμοί και τα γρήγορα αυτοκίνητα, τότε αυτή η τετραήμερη εκδρομή θα σε ξετρελάνει..αρκεί να σου περισσεύουν μερικές χιλιάδες ευρώ. Για πρώτη φορά η βρετανική McLaren , στα πρότυπα των ανταγωνιστών της, τρέχει ένα πρόγραμμα, το Pure McLaren Arctic Experience, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Γενάρη του 2017 στην βόρεια Φινλανδία, 320 χλμ από τον Αρκτικό Κύκλο και περιλαμβάνει τετραήμερη διαμονή και γρήγορη οδήγηση σε πάγο και σε χιονισμένους δρόμους με μια McLaren 570S Coupe .

Το πακέτο δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να οδηγήσουν την καινούρια 570S Coupe με τον V8 των 562 αλόγων κάτω από διαφορετικές συνθήκες, δοκιμάζοντας την ικανότητα και τα όρια τους, πάντα υπό την καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών προπονητών της McLaren. Το πρόγραμμα μπορεί να εξατομικευτεί με βάση τις ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα, εστιάζοντας έτσι απλά στην εκμάθηση της σκανδιναβικής κίνησης ή στην εκμάθηση οδήγησης κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται ακόμη διάφορες χειμερινές δραστηριότητες, όπως εκδρομή με snowmobile και σαφάρι με χάσκι. Επίσης, περιλαμβάνει διαμονή στο υπερπολυτελές Javri Lodge, το οποίο υπήρξε σπίτι του μακροβιότερου προέδρου της Φινλανδίας, Uho Kekkonen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!