Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: CEO εταιρίας εξόρυξης άνθρακα εναντίον Musk και Tesla
[AutoBlog]: CEO εταιρίας εξόρυξης άνθρακα εναντίον Musk και Tesla

[AutoBlog]: CEO εταιρίας εξόρυξης άνθρακα εναντίον Musk και Tesla

Ο Robert Murray είναι ο CEO της Murray Energy Corp, εταιρίας που από το όνομα καταλαβαίνεις πως σχετίζεται με ενέργεια και ορυκτά καύσιμα, και πιο συγκεκριμένα άνθρακα.

Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν σε συνέντευξη του επιτέθηκε κατά της Tesla και του Elon Musk σχετικά με τις επιδοτήσεις που λαμβάνει από την κυβέρνηση. Πιο συγκεκριμένα  αποκάλεσε την Tesla “απάτη”.

Ο Murray ισχυρίζεται πως η Tesla έχει λάβει επιδοτήσεις ύψους 2 δις δολαρίων από την αμερικανική κυβέρνηση χωρίς να έχει παρουσιάσει το παραμικρό κέρδος, ενώ δήλωσε πως αν εκλεγεί η Hillary Clinton αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί. Μάλιστα σε δηλώσεις του σχετικά με την κλιματική αλλαγή, ακόμα και αν κλείσουν όλα τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας από ορυκτά καύσιμα στις ΗΠΑ, δεν θα επέλθει καμία αλλαγή στο παγκόσμιο κλίμα!

Ο Elon Musk στο μεταξύ, απάντησε σε όλα αυτά γράφοντας μέσω Twitter πως η πραγματική απάτη είναι η άρνηση της επιστήμης σχετικά με το κλίμα και την επίδραση των ορυκτών καυσίμων σε αυτό, ενώ πρόσθεσε πως σε σύγκριση με αυτά που λαμβάνει η βιομηχανία ορυκτών καυσίμων στις ΗΠΑ ως επιδότηση, αυτά που παίρνει η Tesla είναι ψίχουλα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!