Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: BMW Garmisch Concept. H αναγέννηση του χαμένου πρωτότυπου
[AutoBlog]: BMW Garmisch Concept. H αναγέννηση του χαμένου πρωτότυπου

[AutoBlog]: BMW Garmisch Concept. H αναγέννηση του χαμένου πρωτότυπου

Στο φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este η BMW παρουσιάζει μια “σύγχρονη” έκδοση του Garmisch concept, του διάσημου πρωτότυπου που σχεδίασε ο Marcello Gandini για τον οίκο Bertone και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης του 1970. Ωστόσο το πρωτότυπο, που βασιζόταν στην 2002, εξαφανίστηκε μετά την παρουσίασή του.

Η BMW θέλησε να ξαναδημιουργήσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο και με ελάχιστα έγγραφα και σχέδια του πρωτότυπου να διασώζονται, δημιούργησε μια ειδική ομάδα που αποτελούνται από μέλη της BMW Classic και της BMW Group Design. Οι άνθρωποι αυτοί, βασιζόμενοι κυρίως σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες αλλά και στα σχέδια ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το μοντέλο, ενώ δέχτηκαν βοήθεια και από τον ίδιο τον Gandini.

Η BMW χρησιμοποίησε κυρίως 3D εκτυπωτές για την δημιουργία του πρωτότυπου και σύμφωνα με τον Gandini , το νέο πρωτότυπο είναι ίδιο με το αρχικό πρωτότυπο, με τον ίδιο να δυσκολεύεται να διακρίνει τις όποιες διαφορές. Το πρωτότυπο θα γίνει μέρος της συλλογής στο μουσείο της BMW στο Μόναχο.

Περισσότερες φωτογραφίες σε λίγο

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!