Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Audi: Τα σπορ βενζινοκίνητα μοντέλα στο μέλλον θα τα συναντάμε μόνο σε πίστες
[AutoBlog]: Audi: Τα σπορ βενζινοκίνητα μοντέλα στο μέλλον θα τα συναντάμε μόνο σε πίστες

[AutoBlog]: Audi: Τα σπορ βενζινοκίνητα μοντέλα στο μέλλον θα τα συναντάμε μόνο σε πίστες

Η Audi , όπως όλο το VW Group, κάνει στροφή στην ηλεκτροκίνηση γι’αυτό και δεν πρέπει οι δηλώσεις του Chrys Reinke, επικεφαλής των αγωνιστικών πελατών της Audi Sport, να σου προκαλέσουν εντύπωση.

Ο Reinke είπε πως τα σπορ αυτοκίνητα της Audi με κινητήρες βενζίνης θα χρησιμοποιούνται στο μέλλον μόνο για αναψυχή και για διασκέδαση, όπως συμβαίνει σήμερα με τα ιστιοφόρα.

Μέχρι το 2025 η Audi θα προσφέρει 30 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά, με τα 20 εξ’αυτών να είναι αμιγώς ηλεκτρικά. Η εταιρία με σήμα τους τέσσερις κύκλους θα συνεχίσει την ανάπτυξη κινητήρων εσωτερικής καύσης, δίνοντας έμφαση στην ήπια υβριδική τεχνολογία 48V και στην plug-in υβριδική τεχνολογία. Στόχος της εταιρίας είναι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα να αντιπροσωπεύουν το 40% των συνολικών πωλήσεών της μέχρι το 2025.

Η Audi θέλει να είναι κλιματικά ουδέτερη μέχρι το 2050 και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η αυτοκινητοβιομηχανία εστιάζει σε διάφορες προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης χρήσης ανακυκλωμένων υλικών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έτσι η Audi θα κατασκευάσει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό σύστημα οροφής στην Ευρώπη, σε δύο logistics κέντρα της στην Ουγγαρία, καλύπτοντας με φωτοβολταϊκά πάνελ μια έκταση 160.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία θα παράγουν 9,5 GWh ενέργειας ετησίως.

Στις σχετικές ειδήσεις η Audi πρέπει μέχρι τις 26 του μηνός να έχει ολοκληρώσει την ανάκληση των 127.000 V6 και V8 TDI μοντέλων της που εξοπλίζονται με παράνομο λογισμικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!