Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο Kia Xceed
[AutoBlog]: Αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο Kia Xceed

[AutoBlog]: Αποκλειστικές πληροφορίες για το νέο Kia Xceed

Πριν δύο ημέρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικές φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του Xceed, και παρακάτω θα διαβάσεις μερικές παγκόσμιες αποκλειστικές πληροφορίες που κατορθώσαμε να συλλέξουμε στο Autoblog.gr.

Όπως ξέρεις, το XCeed αποτελεί την τέταρτη έκδοση αμαξώματος του Ceed , και θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην γκάμα της Kia στην Ευρώπη. Καταρχήν το νέο μοντέλο των Κορεατών τοποθετείται στην C-SUV κατηγορία, και σύμφωνα με την εταιρία κύριοι ανταγωνιστές του θα είναι το Nissan Qashqai, το Renault Kadjar, το Toyota C-HR και το VW T-Roc, καθώς επίσης και το Ford Focus Active.

Αντιθέτως, όμως, με το τελευταίο, όπου η Ford επέλεξε την εύκολη λύση της απλής αύξησης της απόστασης από το έδαφος και της τοποθέτησης μερικών πλαστικών προστατευτικων, η Kia με το Xceed προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό -σχεδιαστικά- μοντέλο. Αρχικά, αυτή τη στρατηγική από την κορεάτικη εταιρία την είδαμε με το νέο ProCeed , το οποίο είναι η αντίστοιχη έκδοση της CLA Shooting Brake (σε σχέση με την A-Class). Το ίδιο συμβαίνει και με το Xceed, το οποίο έχει αρκετά διαφορετικό χαρακτήρα και εμφάνιση σε σχέση με το 5-θυρο hatchback μοντέλο, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Stonic και το Rio , και όπως με τη GLA της Mercedes.

Μπορεί η C-SUV κατηγορία να μην παρουσιάζει την αλματώδη ανάπτυξη της B-SUV, δεν παύει όμως να έχει ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς, που το 2018 αντιστοιχούσε στο 16% της συνολικής αγοράς με 2,9 εκατομμύρια μονάδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!