Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ανακατασκευάστηκε το πρώτο Honda που εισήχθη στις ΗΠΑ
[AutoBlog]: Ανακατασκευάστηκε το πρώτο Honda που εισήχθη στις ΗΠΑ

[AutoBlog]: Ανακατασκευάστηκε το πρώτο Honda που εισήχθη στις ΗΠΑ

Πριν επτά μήνες η Honda είχε ανακοινώσει την ανακατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου που πωλήθηκε στις ΗΠΑ πριν 47 χρόνια, και αυτή είναι πλέον γεγονός.

Το μικρό N600 είναι από τα πρώτα αυτοκίνητα της big H και αυτό που βλέπεις είναι το πρώτο αυτοκίνητο Honda που εισήχθεί στις ΗΠΑ το 1969. Η Honda ως τότε ήταν γνωστή στις ΗΠΑ μόνο για τις μοτοσυκλέτες της. Το kei car της Honda αν και σε πλήρη αντιδιαστολή με τα μαξιμαλιστικά ήθη των Αμερικάνων, αγαπήθηκε πολύ και ήταν μια εξαγωγική επιτυχία για τους Ιάπωνες. Ήταν η αρχή για την μεγάλη ιαπωνική απόβαση των Civic και Accord της δεκαετίας του ’70 και ένθεν.

Το Series One όπως το αποκαλούν λόγω του χαρακτηριστικού αριθμού πλαισίου, βρέθηκε , σε κακή κατάσταση αλλά η Honda τιμώντας της ιστορία της αποφάσισε να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση. Η ανακατασκευή διήρκησε 6 μήνες και έγινε στο Los Angeles υπό τις οδηγίες του Tim Mings. Μάλιστα για την όλη διαδικασία έχει δημιουργηθεί ιστοσελίδα που δείχνει σαν ντοκυμαντέρ όλη την πορεία της ανακατασκευής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!