Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Αμερικάνος πλήρωσε φόρο 3.000 δολαρίων με 300.000 κέρματα
[AutoBlog]: Αμερικάνος πλήρωσε φόρο 3.000 δολαρίων με 300.000 κέρματα

[AutoBlog]: Αμερικάνος πλήρωσε φόρο 3.000 δολαρίων με 300.000 κέρματα

Η περιπέτεια του Nick Stafford, ενός επιχειρηματία από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ ξεκίνησε όταν θέλησε να μάθει πόσα χρήματα ήταν ο φόρος που έπρεπε να πληρώσει μετά την αγορά τριών οχημάτων που απέκτησε για την επιχείρησή του.

Ο Stafford βρέθηκε σε κόντρα με την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών διότι δεν του έδιναν απευθείας τα τηλέφωνα για να συνεννοηθεί με τους αρμόδιους υπαλλήλους, σχετικά με τη δήλωση των τριών οχημάτων και την καταβολή των φόρων που αναλογούν.

Ο Stafford υπέβαλε έγγραφο αίτημα για να του δοθεί απευθείας αριθμός τηλεφώνου. Του δόθηκε ένας αριθμός, αλλά όταν τον κάλεσε τον πληροφόρησαν πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η γραμμή αυτή για την εξυπηρέτηση του κοινού. Ο άνδρας στη συνέχεια, ζήτησε τις απευθείας γραμμές εννέα άλλων γραφείων και όταν του το αρνήθηκαν, κατέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να επιβληθεί στους υπαλλήλους πρόστιμο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του αλλά του δόθηκαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί που ζητούσε.

Έτσι εκείνος για να πάρει την εκδίκησή του, πλήρωσε τον φόρο 3.000 δολαρίων με 300.000 νομίσματα. Χρειάστηκε πέντε καρότσια, που κόστισαν περίπου 400 δολάρια, αλλά και έντεκα άνθρωποι που προσελήφθησαν και του κόστισαν 440 δολάρια για να ξετυλίξουν τα πακετάκια με τα νομίσματα- διαδικασία που πήρε πέντε ώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!