Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος να επισκεφτείς την Lamborghini
[AutoBlog]: Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος να επισκεφτείς την Lamborghini

[AutoBlog]: Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος να επισκεφτείς την Lamborghini

Δεν χρειάζονται πολλές αφορμές για να πας στην στην Μπολόνια της Ιταλίας, και πιο συγκεκριμένα το χωριό Sant’Agata, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο και το μουσείο της Lamborghini .

Παρόλο που αυτός είναι πολύ σοβαρός λόγος για να βρεθείς στο χωριό της κεντρικής Ιταλίας, οι “ταύροι” ετοιμάζουν μερικά γλυπτά κατά την είσοδο του χωριού και σε μια κυκλική πλατεία.

Όλα είναι αποτέλεσμα του διαγωνισμού Lamborghini Road Monument, και προσφέρουν τις αξίες της εταιρία. Η Lamborghini ελπίζει ότι τα γλυπτά θα ανανεώσουν την αισθητική ταυτότητας στην Sant’Agata, η οποία δεν είναι και το πιο όμορφο μέρος του κόσμου, και θα έχει αντίκτυπο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική μέσα από την ερμηνεία τους.

Συνολικά, υποβλήθηκαν πάνω από 500 προτάσεις, με τις σχεδόν 1/4 εξ αυτών από την Ιταλία, αλλά προτάσεις υπήρχαν από όλο τον κόσμο, όπως πχ την Αφρική και την Ωκεανία. Μεταξύ των κριτών ήταν το γραφείο της Zaha Hadid, το στούντιο Fabio Novembre, το στούντιο Libeskind, και το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners. Ακόμα, υπήρχαν και ανεξάρτητοι σχεδιαστές, ακαδημαϊκοί, και φυσικά ο CEO της Lamborghini, Stefano Domenicali.

Οι νικητές ήταν η προτάσεις της ACQ και 0.9, οι οποίοι μοιράζονται το χρηματικό έπαθλο των €12.000.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!