Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Ακυρώθηκε η τρίτη ομάδα που ανέβηκε στο βάθρο του Le Mans
[AutoBlog]: Ακυρώθηκε η τρίτη ομάδα που ανέβηκε στο βάθρο του Le Mans

[AutoBlog]: Ακυρώθηκε η τρίτη ομάδα που ανέβηκε στο βάθρο του Le Mans

H ομάδα της Rebellion, με αριθμό #13 και μονοθέσιο Oreca 07-Gibson, που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της LMP2 κατηγορίας, και τρίτη γενικής, έχασε το βάθρο μετά από video που αποδεικνύει παραβίαση, η οποία χρησιμοποιήθηκε για την επανεκκίνηση του κινητήρα μετά από τα pitstops.

Έτσι, η Ελβετική ομάδα, με οδηγούς τους Nelson Piquet Jr, David Heinemeier Hansson και Mathias Beche, ακυρώθηκε, παρά την εξαιρετική τους οδήγηση, που τους έφερε 3 γύρους πίσω από την νικήτρια Porsche, και δύο πίσω από την ομάδα του νικητή της LMP2 κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα τροποποίησε ένα ομολογκαρισμένο μέρος του μονοθεσίου, και εν μέρει το χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, υπήρχε μια τρύπα, που είχε διαμορφωθεί από την ομάδα στην δεξιά πλευρά του καλύμματος του κινητήρα, η οποία είχε γίνει για να υπάρχει πρόσβαση από το πλήρωμα της Rebellion στον κινητήρα εκκίνησης, και στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα που δεν λειτουργούσε σωστά, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κάλυμμα του κινητήρα.

Με την ακύρωση του πληρώματος της Rebellion, στην τρίτη θέση ανεβαίνει το έτερο μονοθέσιο της Jackie Chan DC Racing, με αριθμό #37 και οδηγούς τους Alex Brundle, Tristan Gommendy και David Cheng, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τον θρίαμβο της ομάδας του 63-χρονου ηθοποιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!