Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Το αγροτικό της Mercedes θα παρουσιαστεί στις 25 του μηνός
[AutoBlog]: Το αγροτικό της Mercedes θα παρουσιαστεί στις 25 του μηνός

[AutoBlog]: Το αγροτικό της Mercedes θα παρουσιαστεί στις 25 του μηνός

Η ώρα έφτασε και το Navara της Mercedes θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα το αγροτικό της Mercedes θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 25 του Οκτώβρη, ενώ θα ξεκινήσει εμπορική πορεία μέσα στο 2017.

Το μοντέλο που θα ονομαστεί είτε GLT, είτε X-Class, δεν θα πωλείται στην αγορά των της Βορείου Αμερικής , αλλά μόνο στις αγορές της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Νότιου Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Θα κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Renault και της Nissan στη Κόρδοβα της Αργεντινής και στη Βαρκελώνη της Ισπανίας αντίστοιχα και σχεδιαστικά, θα είναι σαφής η επιρροή από το Navara , με την γερμανική εταιρία να δηλώνει πως το όχημα της θα διαθέτει κορυφαία ασφάλεια και πολυτέλεια και θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, οι οποίες θα έχουν επίκεντρο τους επιβάτες, όπως κάνει το VW Amarok , διευρύνοντας έτσι το αγοραστικό κοινό και σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Η βασική έκδοση θα στοχεύει στους παραδοσιακούς πελάτες των pickups μοντέλων, με την κορυφαία έκδοση να διαθέτει μια πιο πολυτελές νότα, παρόμοιας φιλοσοφίας με τις Denali εκδόσεις των pickups της GMC.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!