Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [AutoBlog]: Αυτό το μικρό σπάσιμο έβγαλε ολική καταστροφή μια Corvette Grand Sport
[AutoBlog]: Αυτό το μικρό σπάσιμο έβγαλε ολική καταστροφή μια Corvette Grand Sport

[AutoBlog]: Αυτό το μικρό σπάσιμο έβγαλε ολική καταστροφή μια Corvette Grand Sport

Αν έβλεπες το παραπάνω σπάσιμο, περίπου 2,5 εκατοστών θα πίστευες πως θα ήταν η αιτία ώστε μια Chevrolet Corvette Grand Sport να βγει ολική καταστροφή; Και όμως αυτό συνέβη κάπου στις ΗΠΑ.

Το ατύχημα συνέβη στα μέση του Ιούλη, όταν ο ιδιοκτήτης της Corvette Grand Sport κινούνταν σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αϊόβα, όταν ένα αντικείμενο, έφυγε από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Ο ίδιος μην μπορώντας να το αποφύγει, πέρασε από πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε η ζημιά να είναι σοβαρή. Το αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο, αλλά η Chevrolet ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη πως το αντικείμενο προκάλεσε μια ρωγμή 2,5 εκατοστών, σε μέρος του αυτοκινήτου που δεν υπάρχει ανταλλακτικό. Έτσι το αυτοκίνητο πρέπει να βγει ολική καταστροφή.

Η ασφαλιστική εταιρία αρχικά δεν πίστεψε πως αυτή η μικρή ρωγμή μπορεί να βγάλει ολική καταστροφή το αυτοκίνητο και ζήτησε εξηγήσεις από την Chevrolet. Αυτή της απάντησε πως αν συγκολληθεί η ρωγμή στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξει κίνδυνος στην δομική ακεραιότητα του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι το αυτοκίνητο βγήκε ολική καταστροφή και ο ιδιοκτήτης αποζημιώθηκε, αγοράζοντας αμέσως μια καινούργια Corvette Grand Sport.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: AUTOBLOG

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!