Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ant1]: “Πόλεμος” για ΕΣΡ και τροπολογία Παππά
[Ant1]: “Πόλεμος” για ΕΣΡ και τροπολογία Παππά

[Ant1]: “Πόλεμος” για ΕΣΡ και τροπολογία Παππά

Πληροφορίες ότι ορίστηκε για το απόγευμα της Τρίτης η νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. “Βέτο” για ΕΣΡ από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ως θρυαλλίδα πυκνών εξελίξεων αναμένεται να λειτουργήσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής την Τετάρτη, οπότε θα επιχειρηθεί διακομματική συνεννόηση για τα νέα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Η ΝΔ, η συναίνεση της οποίας είναι απαραίτητη, καθώς απαιτείται πλειοψηφία των 4/5 για τα πρόσωπα του Συμβουλίου, επιμένει ότι αν δεν καταργηθεί ο νόμος Παππά για το τηλεοπτικό τοπίο, δεν πρόκειται να ανάψει πράσινο φως για το ΕΣΡ.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη επεσήμαιναν το απόγευμα ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ θα συναινέσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ, όσο εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ για το τηλεοπτικό τοπίο.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στο Κόκκινο, αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατία, τόνισε ότι «αντί να παριστάνουν την μετανοημένη Μαγδαληνή, να κοιτάξουν να βγάλουν οριστικά από μέσα τους τα δαιμόνια της διαπλοκής. Να κάτσουν στο τραπέζι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, να συναινέσουν στον ορισμό ΕΣΡ, να αποκτήσει η χώρα ΕΣΡ με νόμιμη σύνθεση και να κλείσει οριστικά αυτός ο φαύλος κύκλος της ντροπής και της αναξιοπρέπειας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ANT1

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!