Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ant1]: Μικρός Μπεν: Βρέθηκε αντικείμενο που του ανήκε
[Ant1]: Μικρός Μπεν: Βρέθηκε αντικείμενο που του ανήκε

[Ant1]: Μικρός Μπεν: Βρέθηκε αντικείμενο που του ανήκε

Σίγουροι πως το παιδί καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε από  εκσκαφέα οι αστυνομικοί. Οργή της οικογένειας για τον άνθρωπο που πήρε το μυστικό για το παιδί στον τάφο του.

Ένα αντικείμενο που ανήκε στον μικρό Μπεν εντόπισαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των ερευνών τους.

Μπορεί και αυτή η έρευνα να μην οδήγησε στον Μπεν όμως το βρετανικό κλιμάκιο δεν γυρίζει με άδεια χέρια στην Αγγλία αφού την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή εντοπίστηκε ένα αντικείμενο, στο δεύτερο χωράφι, που εικάζεται πως είχε στην κατοχή του το νήπιο.
«Ένα αντικείμενο που βρέθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την έρευνα. Το αντικείμενο, το οποίο έχω δείξει προσωπικά στην οικογένεια του Μπεν, βρέθηκε στο δεύτερο χωράφι πολύ κοντά σε ένα αντικείμενο που χρονολογείται από το 1991. Είναι προσωπική μας εκτίμηση ότι το αντικείμενο βρισκόταν στην κατοχή του Μπεν κατά τον χρόνο της εξαφάνισής του. Η ανάκτηση του αντικειμένου στο σημείο που βρέθηκε ενισχύει την εκτίμησή μου ότι κάποια μπάζα απομακρύνθηκαν από το αγροτόσπιτο λίγο μετά την εξαφάνισή του Μπεν’», λέει ο επικεφαλής των ερευνών ο Τζον Κάζινς και ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι έρευνες στην Κω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ANT1

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!