Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Ζαχάροβα: Δεν προκαλέσαμε εμείς την επιδείνωση των διμερών σχέσεων
[Alpha]: Ζαχάροβα:  Δεν προκαλέσαμε εμείς την επιδείνωση των διμερών σχέσεων

[Alpha]: Ζαχάροβα: Δεν προκαλέσαμε εμείς την επιδείνωση των διμερών σχέσεων

Ο Χρύσανθος Κοσελόγλου μας ενημερώνει για τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα , η οποία κάνει λόγο για τις σχέσεις της Ελλάδας με την Ρωσίας, λέγοντας ότι η κατάσταση που επικρατεί, δεν είναι φυσιολογική.

Εξέφρασε δε την ελπίδα για την σύντομη εξομάλυνσή τους. Επέρριψε ευθύνες στην Αθήνα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι “δεν ήταν η Ρωσία αυτή που ξεκίνησε τα βήματα τα οποία οδήγησαν στην επιδείνωση των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε αφοσιωμένοι στην πορεία προς μία ολοκληρωμένη συνεργασία με την Ελλάδα. Θεωρούμε αυτήν την κατάσταση μη φυσιολογική και προσωρινή, ελπίζουμε να επιλυθεί σύντομα και είμαστε έτοιμοι να επιδείξουμε μία υπομονετική και υπεύθυνη στάση”.

“Είναι απαράδεκτο να στρεβλώνουμε την ιστορία και τους καταστατικούς στόχους οργανώσεων πολιτών. Η Ορθόδοξη Αυτοκρατορική Εταιρεία Παλαιστίνης, όπως και πολλές άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, το μόνο που κάνει είναι να υλοποιεί πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και μόνο εφόσον έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ξένους εταίρους”

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!