Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Β.Λεβέντης: «Κάθε φορά που δημιουργεί μία κρίση η Τουρκία και εμείς υποχωρούμε,δημιουργεί νέα Ίμια»
[Alpha]: Β.Λεβέντης: «Κάθε φορά που δημιουργεί μία κρίση η Τουρκία και εμείς υποχωρούμε,δημιουργεί νέα Ίμια»

[Alpha]: Β.Λεβέντης: «Κάθε φορά που δημιουργεί μία κρίση η Τουρκία και εμείς υποχωρούμε,δημιουργεί νέα Ίμια»

«Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συζητηθούν όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και τα εξοπλιστικά» ζήτησε και πάλι, μιλώντας στον Alpha 9,89, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προτείνοντας, επίσης, «όλες οι μεγάλες παραγγελίες για τα εξοπλιστικά να εγκριθούν από διακομματική επιτροπή της Βουλής».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «δεν μπορεί η Τουρκία να αγοράζει εκατό F-35 και εμείς να διορθώνουμε τα ήδη παλαιά τεχνολογίας αεροσκάφη».

Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε: «Η Τουρκία αισθάνεται ισχυρή και εξ αυτού του γεγονότος οδηγεί την Ελλάδα σε συνεχείς παραχωρήσεις. Οι Τούρκοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι τα Ίμια είναι τουρκικά. Τα ελληνικά πλοία αποχώρησαν από την περιοχή και έτσι δίνεται η εντύπωση ότι δεν υπερασπιζόμαστε τα Ίμια. Κάθε φορά που δημιουργεί μία κρίση η Τουρκία και εμείς υποχωρούμε, δημιουργεί και νέα Ίμια. Η τακτική της είναι να γκριζάρει όλο το Αιγαίο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!