Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Με υπόμνημα η “απολογία” Φωκά στην Επιτροπή Δεοντολογίας
[Alpha]: Με υπόμνημα η “απολογία” Φωκά στην Επιτροπή Δεοντολογίας

[Alpha]: Με υπόμνημα η “απολογία” Φωκά στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να κρίνει την αντικοινοβουλευτική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά.

Ο κ.Φωκάς έστειλε σήμερα υπόμνημα στην επιτροπή λέγοντας πως ο ίδιος αδυνατεί να προσέλθει και με το οποίο προσπαθεί να δικαιολογηθεί για τα όσα πρωτόγνωρα για βουλευτή έγιναν στη συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να πει ότι διέλαθαν της προσοχής του τα συνθήματα που ακούγονταν και ότι δεν αντέδρασε κατασταλτικά από αμηχανία και αμέλεια.

Η επιστολή του κυρίου Φωκά είναι η ακόλουθη
Αξιότιμε K. Πρόεδρε,
Ενόψει της παραπομπής μου ενώπιον της επιτροπής Σας, μετά την πρόταση του K Προέδρου της Βουλής και λόγω της αδυναμίας μου να παραβρεθώ αυτοπροσώπως, παρακαλώ όπως λάβετε σοβαρά το παρόν υπόμνημα.
Τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής: Εκλήθην να τοποθετηθώ από του βήματος σε συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, της ιστορικότατης και πολυβασανισμένης αυτής ομάδας, της οποίας και εγώ o ίδιος είμαι φίλαθλος, γεγονός που δεν έκρυψα ποτέ. Κατά την άνοδό μου στο βήμα, ακουγόταν ήδη “ένα σύνθημα, σίγουρα μειωτικό, σαφέστατα λανθασμένο σύνθημα που προσβάλλει τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία μας. Το εν λόγω σύνθημα, παρείσφρησε μεταξύ άλλων οπαδικών συνθημάτων που ακουγόταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της ομιλίας μου και δυστυχώς διέλαθε της προσοχής μου λόγω της προσπάθειας που κατέβαλα να συγκροτήσω τη σκέψη μου αναφορικά με αυτά που ήθελα να πω.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!