Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Μαξίμου: Εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας και απελπισίας η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ
[Alpha]: Μαξίμου: Εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας και απελπισίας η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ

[Alpha]: Μαξίμου: Εκδήλωση πολιτικής υποκρισίας και απελπισίας η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ

«Τις τελευταίες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία έχει κληθεί να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα και φυσικά έχει σιωπήσει εκκωφαντικά» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, αναφέροντας στην συνέχεια ότι «μερικά από τα θέματα αυτά είναι: «Η αγωγή της Τράπεζας Πειραιώς εναντίον της ΝΔ, για δάνεια 160 εκατομμυρίων! Αυτά, τα οποία ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή είπε ότι αποπληρώνονται κανονικά.

Η εμπλοκή ενός ακόμα στελέχους του κόμματος (και συγκεκριμένα του περιβάλλοντος της κας Μπακογιάννη) σε κατάχρηση τεράστιων χρηματικών ποσών στην Ξάνθη και η καταδίκη του. Ο ενεργός ρόλος του κ. Βορίδη στην υποκίνηση ρατσιστικών και ξενοφοβικών εκδηλώσεων στο Ωραιόκαστρο. Καμία απάντηση φυσικά δεν δόθηκε.

Η “συμφωνία αλήθειας” την οποία ο κ. Μητσοτάκης περιφέρει, δεν περιλαμβάνει απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα» προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.

Αναφέρουν ακόμα ότι «η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες «μεταρρυθμίσεων», με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι η ελληνική κοινωνία θα υποστεί όλα όσα έχει αποφύγει με την διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης.

Η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, περιορίζεται σε έναν αγώνα θεσμικών πολιτικών εκβιασμών, προκειμένου να μην ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το οποίο, κακώς δεν ρυθμίστηκε τα τελευταία 27 χρόνια, όπως παραδέχονται στελέχη της ΝΔ, χωρίς όμως να απαντούν στο ερώτημα, γιατί δεν ρυθμίστηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!