Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Λαζαρίδης: «Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης»
[Alpha]: Λαζαρίδης: «Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης»

[Alpha]: Λαζαρίδης: «Απόλυτα αποτυχημένη η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης»

«Σήμερα είναι η 139η μέρα που οι δύο στρατιωτικοί μας κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Ανδριανούπολης, γιατί δεν τους έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία. Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν, ενημερώνοντας διεθνείς οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), ξένους ηγέτες».

Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στον «Alpha 989» o Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δικαιωνόμαστε που λέγαμε ότι το ταξίδι Ερντογάν στην Αθήνα σχεδιάστηκε επιπόλαια από το Μαξίμου και το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ταυτόχρονα είδαμε – μετά την επίσκεψη – ότι αυξήθηκε κατακόρυφα η επιθετικότητα της Τουρκίας. Έχουμε μια κυβέρνηση που ακολουθεί μια απόλυτα αποτυχημένη εξωτερική πολιτική. Απόδειξη, η τραγική συμφωνία με τα Σκόπια, αλλά και τα προβλήματα που φέρεται να υπάρχουν με την Αλβανία, αφού ακούσαμε τον επίτροπο κ. Χαν, αλλά και τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να μιλούν για θέμα συνόρων».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της τεχνικής εταιρείας της οικογένειας Τσίπρα, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Εμείς παραθέτουμε γεγονότα, όπως το ότι η τεχνική εταιρεία “Δίοδος” της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε το 2012 να πάρει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ με πλαστή ενημερότητα. Μέχρι στιγμής η οικογένεια Τσίπρα δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!