Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Κίνημα Αλλαγής: «Ναι» στην Προανακριτική για τη Novartis
[Alpha]: Κίνημα Αλλαγής: «Ναι» στην Προανακριτική για τη Novartis

[Alpha]: Κίνημα Αλλαγής: «Ναι» στην Προανακριτική για τη Novartis

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής συνεδρίασε το μεσημέρι για τέσσερεις ώρες στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και συζήτησε όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και την πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριό του. Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Παπανδρέου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης συμφώνησαν για όλα τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και επιβεβαίωσαν ότι οι διαδικασίες για το συνέδριο δεν θα αλλάξουν και θα ολοκληρωθούν όπως έχει αποφασισθεί. Από την συνεδρίαση απουσίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Μεξικό.

«Η Τουρκία εντείνει την προκλητικότητά της στο Αιγαίο και την Κύπρο, καταπατώντας τις διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο, αμφισβητώντας απαράδεκτα τα ελληνικά κυρίαρχα δικαιώματα στα Ίμια. H αδράνεια και η χαλαρότητα με την οποία η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Αποδεικνύεται, δε, τώρα, ότι δυστυχώς η κυβερνητική προχειρότητα είχε ως τελικό αποτέλεσμα η επίσκεψη Ερντογάν να έχει αρνητικές συνέπειες για τα ελληνικά συμφέροντα», εκτίμησε, μεταξύ άλλων, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Στην απόφαση που ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, τονίζεται ότι «η κυβέρνηση οφείλει να κινητοποιηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεθνών οργανισμών, όπως το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ, αλλά και σε επίπεδο κυβερνήσεων. Επίσης, επισημαίνεται η ψύχραιμη στάση της ηγεσίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σε αντίθεση με την επικίνδυνη επιπολαιότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!