Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Alpha]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες αγοραπωλησίες
[Alpha]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες αγοραπωλησίες

[Alpha]: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες σε διάφορες αγοραπωλησίες

Σπείρα που εξαπατούσε πολίτες σε αγοραπωλησίες οχημάτων, μηχανημάτων και εμπορευμάτων, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Παιανίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στον Ασπρόπυργο και το Βραχάτι Κορινθίας, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, τρία μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο Ελληνες 45 και 27 ετών, καθώς και ένας 45χρονος αλλοδαπός. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ένας 26χρονος, ο οποίος είναι φυλακσμένος για παρόμοια αδικήματα, καθώς και άλλοι τέσσερις, ως συνεργοί τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει τη σπείρα από τον Νοέμβριο του 2016, ενώ ως προς τον τρόπο δράσης ακολουθούσαν δύο μεθόδους: Είτε έρχονταν σε απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία στις περιπτώσεις όπου οι παθόντες ασκούσαν εμπορική δραστηριότητα, είτε επικοινωνούσαν μαζί τους μέσω ιστοσελίδας αγγελιών στις περιπτώσεις που πολίτες είχαν αναρτήσει αγγελία πώλησης οχημάτων, μηχανημάτων ή εργαλείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!