Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Δημ. ΑΒραμόπουλος: «Να σφίξουμε τις βίδες μέχρις ότου να μην υπάρχει πλέον χώρος για τρομοκράτες»
[Alpha]: Δημ. ΑΒραμόπουλος: «Να σφίξουμε τις βίδες μέχρις ότου να μην υπάρχει πλέον χώρος για τρομοκράτες»

[Alpha]: Δημ. ΑΒραμόπουλος: «Να σφίξουμε τις βίδες μέχρις ότου να μην υπάρχει πλέον χώρος για τρομοκράτες»

«Θα πρέπει να σφίξουμε τις βίδες, μέχρις ότου να μην υπάρχει πλέον χώρος για τρομοκράτες ή εγκληματίες και κανένα μέσο πλέον γι’ αυτούς στο να πραγματοποιούν επιθέσεις», δήλωσε στη Welt ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσει γι’ αυτούς η πρόσβαση σε χρήματα, παραποιημένα έγγραφα, όπλα και εκρηκτικές ύλες και ταυτόχρονα θα πρέπει να παρεμποδιστούν στο να περνούν τα σύνορά μας χωρίς να γίνονται αντιληπτοί».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στα 28 κράτη μέλη νέα σχέδια για την αποτροπή της τρομοκρατίας. Οι Βρυξέλλες προτίθεται να λάβουν μέτρα κατά των παραποιημένων ταυτοτήτων, οι οποίες θα προβλέπεται, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνουν δακτυλικά αποτυπώματα. Μια τέτοια ρύθμιση θα ήταν νέα ακόμα και για τους Γερμανούς κατόχους ταυτότητας, καθώς η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων ήταν μέχρι τώρα οικειοθελής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!