Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Alpha]: Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει λύσει το πρόβλημα της εσωτερικής τρομοκρατίας
[Alpha]: Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει λύσει το πρόβλημα της εσωτερικής τρομοκρατίας

[Alpha]: Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει λύσει το πρόβλημα της εσωτερικής τρομοκρατίας

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία «δεν έχει έχει την πολιτική κατεύθυνση και την αίσθηση της πολιτικής κάλυψης» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Όπως ανέφερε «αυτή τη στιγμή, η υπηρεσία αυτή δεν είναι σε επίπεδο που να κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει και επίσης δεν έχει την πολιτική ενθάρρυνση, γιατί το ανθρώπινο δυναμικό το έχει. Θεωρώ ότι δεν έχει την πολιτική κατεύθυνση και την αίσθηση της πολιτικής κάλυψης».

Ο κ. Δένδιας ερωτηθείς για θέματα ασφάλειας και για το πακέτο που εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, απάντησε: «Υπάρχει πλήρης παράλυση. Η χώρα-έτσι είναι οι κυβερνητικές προτεραιότητες-έχει αφήσει την τρομοκρατία να αλωνίζει. Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι το πρόβλημα της τρομοκρατίας δεν υπήρχε στην Ελλάδα και δυστυχώς υπάρχει. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν έχει λύσει το πρόβλημα της εσωτερικής τρομοκρατίας. Όμως κατά τη διάρκεια αυτής της κυβέρνησης αυτό έχει πάψει να συνιστά κυβερνητική προτεραιότητα. Όποιος θέλει, παίρνει ένα Καλάσνικοφ και πυροβολεί έναν φρουρό (…) ουδείς καταδιώκεται μέχρι την πλήρη αποθράσυνση και όσων είναι μέσα στις φυλακές και κρατούνται για εγκλήματα τρομοκρατίας και όσων είναι έξω και συνεργάζονται με αυτούς και έχουν την.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!