Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Alpha]: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση Παπαγεωργόπουλου
[Alpha]: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση Παπαγεωργόπουλου

[Alpha]: Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεση Παπαγεωργόπουλου

Άνοιξε ο δρόμος για χρηματικές διεκδικήσεις και αποζημιώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, μετά την απόρριψη της αίτησης του πρώην δημάρχου για αναίρεση από τον Άρειο Πάγο της απόφασης του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, με την αίτηση ακύρωσης του Πενταμελούς Εφετείου, με την οποία είχαν σπάσει μεν τα ισόβια είχε όμως καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ, ζητούσε ουσιαστικά επανάληψη της δίκης στο Εφετείο.

Την απόφαση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο δημοτικό συμβούλιο, προαναγγέλλοντας την έναρξη των διαδικασιών για τη διεκδίκηση των χρημάτων.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλο με ανακοίνωσή του την θεωρεί «απόφαση σκοπιμότητας».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Παπαγεωργόπουλου:

«Μετά από μία πρωτοφανή κυοφορία τριών ετών και δύο μηνών ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αναίρεσή μου, μια απολύτως θεμελιωμένη αναίρεση που κατέθεσα την 5-2-2015(!), εκδικάστηκε την 16-11-2016(!) και η απόρριψή της βγήκε στις 29-3-2018! Παραμονές Πάσχα…..
Δεν μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία, δεν αποφάσισαν επανάληψη της δίκης, παρά το ότι η εναντίον μου τελείως άδικη απόφαση του 5μελούς Εφετείου ελήφθη με οριακή πλειοψηφία 3-2! Δύο Εφέτες είχαν ψηφίσει ότι είμαι απολύτως αθώος!
Αν οι δύο αυτοί Εφέτες είχαν κληρωθεί στην πρώτη δίκη μου ενώπιον του 3μελούς Εφετείου θα ήμουν εξ αρχής αθώος!!!
Είναι φανερό ότι είναι μία απόφαση σκοπιμότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!