Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Alpha]: Οι Άγγλοι θα αποδοκιμάζουν τον Τραμπ με μπαλόνι που θα τον δείχνει σαν οργισμένο μωρό
[Alpha]: Οι Άγγλοι θα αποδοκιμάζουν τον Τραμπ με μπαλόνι  που θα τον δείχνει σαν οργισμένο μωρό

[Alpha]: Οι Άγγλοι θα αποδοκιμάζουν τον Τραμπ με μπαλόνι που θα τον δείχνει σαν οργισμένο μωρό

Όχι μόνο θα συναντηθεί Παρασκευή και 13 με την Τερέζα Μέι, αλλά κατά την παραμονή του στο Λονδίνο ο Ντόναλντ Τραμπ θα βλέπει πάνω από την αγγλική πρωτεύουσα κι ένα τεράστιο μπαλόνι, το οποίο θα τον παρουσιάζει σαν οργισμένο μωρό! Ο δήμαρχος της πόλης, Σαντίκ Καν έδωσε τη σχετική άδεια και ο εμπνευστής της ιδέας Λίο Μάρεϊ κατάφερε μέσω εκστρατείας να συγκεντρώσει τις 18.000 λίρες (20.300 ευρώ) που χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί το μπαλόνι με ύψος έξι μέτρων.

«Ο Τραμπ πραγματικά φαίνεται να σιχαίνεται όταν τον κοροϊδέουν. Οπότε όταν επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζει πως όλη η Βρετανία τον περιφρονεί και γελά εις βάρος του», δήλωσε ο Μάρεϊ στο BBC.

«Γι’ αυτό τον λόγο μια ομάδα ανθρώπων συμβάλαμε και συγκεντρώσαμε αρκετά χρήματα για να έχουμε ένα μπαλόνι ύψους έξι μέτρων (…) να πετά στον ουρανό πάνω από την πλατεία του Κοινοβουλίου στη διάρκεια της επίσκεψης Τραμπ», πρόσθεσε ο εμπνευστής της ιδέας να εμφανιστεί ο Αμερικανός πρόεδρος σαν «ένα οργισμένο μωρό με ευαίσθητο εγωισμό και μικρά χεράκια».
Ο δήμος του Λονδίνου δικαιολόγησε την άδεια για το μπαλόνι στην αρχή ότι «στηρίζει το δικαίωμα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες και κατανοεί ότι αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους». Κατά τον Μάρεϊ «ευτυχώς το δημαρχείο ανακάλυψε ξανά την αίσθηση του χιούμορ, το Μωρό Τραμπ θα πετάξει».

Σύμφωνα με ακτιβιστές, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είχαν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούσαν να δοθεί άδεια στο μπαλόνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ALPHA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!