Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Στο «φως» και επίσημα το νέο Ford Fiesta
[4Τροχοί]: Στο «φως» και επίσημα το νέο Ford Fiesta

[4Τροχοί]: Στο «φως» και επίσημα το νέο Ford Fiesta

Ή, πιο απλά, πως η Ford ακολούθησε την οδό της εξέλιξης και όχι εκείνον της επανάστασης, για έναν από τους σημαντικότερους «παίχτες» στην αρένα των σούπερ μίνι.

Σχεδιαστικά, η Ford ακολούθησε ασφαλή, θα λέγαμε, μονοπάτια εξελίσσοντας σε αρκετά μεν σημεία, αλλά με… συγκρατημένο τρόπο, το αρχικό σχέδιο. Έτσι, όπως είναι προφανές μέσα από το επίσημο οπτικό υλικό που μόλις «κυκλοφόρησε», το νέο Ford Fiesta υιοθετεί ένα γνώριμο προσωπείο που, πλέον, θυμίζει αρκετά το μεγαλύτερο Focus. Κυρίως, σε ότι αφορά στην εμπρός μάσκα. Τα φωτιστικά σώματα διατηρούν τη γνώριμή τους σιλουέτα, αν και αισθητά δείχουν πιο… συρρικνωμένα σε σχέση με το παρελθόν. Η μεγαλύτερη, ωστόσο, στροφή έγινε στο πίσω μέρος, με το νέο Fiesta να εγκαταλείπει τα κάθετα φώτα, επιλογή που διατηρήθηκε από το 2002 έως και σήμερα. Οπτικά, το αποτέλεσμα φαντάζει κομψό συνολικά και αρκούντως… ασφαλές για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Μεγαλύτερες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό, το οποίο είναι πιο ποιοτικό και με ακόμα πιο υψηλό επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις, στην ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα δεσπόζει –κυριολεκτικά!- μια οθόνη αφής με διάμετρο 8 ίντσες, στην οποία απεικονίζονται, μεταξύ άλλων, όλες οι ενδείξεις του συστήματος SYNC3.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!