Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Σπύρος Γαλεράκης: Βάπτισμα πυρός!
[4Τροχοί]: Σπύρος Γαλεράκης: Βάπτισμα πυρός!

[4Τροχοί]: Σπύρος Γαλεράκης: Βάπτισμα πυρός!

Στις αρχές του έτους, η Skoda Makris προχώρησε σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, όταν μέσω του διαγωνισμού «Βάπτισμα Πυρός» έδωσε την ευκαιρία σε νέους οδηγούς να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στους αγώνες. Ανάμεσά τους και ο Σπύρος Γαλεράκης, που μέχρι σήμερα έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο θεσμό του Seajets ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίου για το 2018. Ο 27χρονος μηχανικός αυτοκινήτων μπορεί να είχε ζήσει στο χώρο των αγώνων, αλλά ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος ως οδηγός. Με τη βοήθεια της Skoda Makris έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτήν του την τεράστια επιθυμία και, πριν από τον προτελευταίο διπλό γύρο του θεσμού στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, μιλήσαμε μαζί του για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά εμπλοκής στους αγώνες. Πώς εξελίσσεται;

Ιδανικά! Θα έλεγα πολύ καλύτερα από ό,τι είχα φανταστεί. Μαθαίνω, γίνομαι συνεχώς καλύτερος, αλλά ταυτόχρονα το διασκεδάζω. Τα αποτελέσματα στην Ανάβαση Πορταριάς ήταν για μένα μια επιβεβαίωση της προσπάθειας που έχω καταβάλει μέχρι σήμερα. Όσο προχωράμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, συνεχίζω για το καλύτερο αποτέλεσμα στους τελευταίους αγώνες.

Πώς αισθάνεσαι που εμπλέκεσαι στο χώρο των αγώνων, και ουσιαστικά ζεις το όνειρο, όπως μας το είχες χαρακτηρίσει πριν από την έναρξη της χρονιάς;

Είναι μαγικό! Οποιοδήποτε παιδικό όνειρο κάνεις πραγματικότητα, σε κάνει ευτυχισμένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!