Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο 2018 – Skoda Makris: Οι εκλεκτοί!
[4Τροχοί]: ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο 2018 – Skoda Makris: Οι εκλεκτοί!

[4Τροχοί]: ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο 2018 – Skoda Makris: Οι εκλεκτοί!

Αγωνία, τέλος! Σήμερα, η ομάδα της Skoda Makris κατέληξε στους πέντε οδηγούς, που θα αποτελέσουν τη σύνθεση της για το ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο του 2018. Ο Απόστολος Μακρής και οι εκπαιδευτές-εξεταστές, Νίκος Ζάχος, Γιώργος Καμιτσάκης και “Στρατισίνο” αποφάσισαν για τους νεαρούς οδηγούς που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο της αγωνιστικής συμμετοχής σε κορυφαίο επίπεδο, και μάλιστα με κορυφαία ομάδα. Όπως σας είχαμε πληροφορήσει και νωρίτερα, η Skoda Makris αποφάσισε να συμμετάσχει με τέσσερα Skoda Fabia, αντί για τρία όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο τόσο του διαγωνισμού, όσο και του θεσμού. Oι πέντε οδηγοί που θα μοιραστούν τα Fabia της Skoda Makris για το 2018, λοιπόν, είναι οι Βαγγέλης Βούλγαρης, Στράτος Γαλανόπουλος, Σπύρος Γαλεράκης, Γεράσιμος Θεοχάρης και Γιάννης Πλάντζας.

Σήμερα, οι τελικοί επιλαχόντες (με εξαίρεση τον Γεράσιμο Θεοχάρη που βρισκόταν στο εξωτερικό) συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της Skoda Makris και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα ευχάριστα νέα από τον Απόστολο Μακρή, αλλά και από τους εκπαιδευτές τους. Αυτό που τους τόνισαν στη μεταξύ τους συζήτηση, είναι καταρχήν η πίστη στο ταλέντο τους, κρίνοντας το επίπεδο τους αρκετά υψηλό, και εν συνεχεία την στήριξη τους για τη συνέχεια.

Το πλεόν θετικό στοιχείο για τον διαγωνισμό “Βάπτισμα Πυρός” είναι ότι καλύπτει ένα ηλικιακό φάσμα από 19 έως 30 ετών, στοιχείο που αποτελεί και την κεντρική ιδέα της προσπάθειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!