Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Seajets 15η Ανάβαση Κύμης: Χρονομετρημένες δοκιμές
[4Τροχοί]: Seajets 15η Ανάβαση Κύμης: Χρονομετρημένες δοκιμές

[4Τροχοί]: Seajets 15η Ανάβαση Κύμης: Χρονομετρημένες δοκιμές

Ο 3ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” ξεκίνησε επί της ουσίας σήμερα, Σάββατο 20 Μαΐου, με τη διεξαγωγή των Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών στη διαδρομή των 2,85 χιλιομέτρων, από το λιμάνι ως την πόλη της Κύμης.

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πρόβα τζενεράλε, καθώς η διαδικασία των Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών δεν προσμετρά στην τελική έκβαση του αγώνα, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους οδηγούς, οι οποίοι κάνουν την τελευταία προπόνηση και πραγματοποιούν ρυθμίσεις στα αυτοκίνητά τους, ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το Σάββατο κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερες διακοπές, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν και τα 3 σκέλη των Χρονομετρημένων Δοκιμαστικών. Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό καθώς βοήθησε τους οδηγούς να εξοικειωθούν με τη διαδρομή, η οποία αρχικά ήταν πολύ γλιστερή όμως με την πάροδο του χρόνου απέκτησε σαφώς καλύτερο κράτημα,   αλλά και τους θεατές οι οποίοι απόλαυσαν περισσότερα αγωνιστικά περάσματα.

Τον αγώνα ξεκίνησε 79 οδηγοί, καθώς οι “Αμερικάνος”, Λεωνίδας Κύρκος, Γιώργος Κεχαγιάς και Λάζαρος Καλύβας δε θα λάβουν μέρος στον αγώνα. Μπορεί οι Χρονομετρημένες Δοκιμές να μην προσμετρούν στην έκβαση του αποτελέσματος, το οποίο προκύπτει αποκλειστικά από τους χρόνους της Κυριακής, εντούτοις μας δίνουν μια πρόγευση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!