Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: H Renault στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»
[4Τροχοί]: H Renault στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

[4Τροχοί]: H Renault στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» (22-30 Οκτωβρίου, Κτίριο Ξιφασκίας – Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), η Renault θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Clio και Megane.

Διαθέτοντας τη νεότερη γκάμα σε όλη την Ευρώπη, η Renault δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό με νέες προτάσεις. Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» (22-30 Οκτωβρίου, Κτήριο Ξιφασκίας – Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα νέα Clio και Megane. Παράλληλα το παρών στην έκθεση θα δώσει στο σύνολό της, τόσο η γκάμα της Renault, όσο και της Dacia.

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Clio 4ης γενιάς. Αιχμή του δόρατος παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς κινητήρες πετρελαίου της αγοράς, ο 1.5 dCi, ο οποίος ξεχωρίζει και για την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ρύπων που του εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Σε αντίθεση με το παρελθόν το Clio θα εφοδιάζεται και με την πιο δυνατή έκδοση του συγκεκριμένου κινητήρα με απόδοση 110 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων δημιουργώντας ένα ιδανικό σύνολο για όσους έχουν σπορ ανησυχίες, αλλά παράλληλα ζητούν και χαμηλή κατανάλωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!