Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Από το μπάκετ
[4Τροχοί]: Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Από το μπάκετ

[4Τροχοί]: Ράλλυ Σπριντ Μπράλου: Από το μπάκετ

“Και βρισκόμαστε ξανά στα όμορφα μέρη της Λαμίας, στη χαρακτηριστική και πολυαγαπημένη ειδική του Μπράλου. Χρόνια σχεδόν, ζούμε στην περιοχή, παρακολουθώντας το Ράλλυ Ακρόπολις, χαζεύοντας τα τεστ των εργοστασιακών ομάδων, μυρίζοντας αυτή τη φύση. Άνοιξη – χειμώνα – φθινόπωρο αλλά και καλοκαίρι, μπερδεμένη με τη μυρωδιά της αγωνιστικής βενζίνης συνθέτοντας πραγματικά για τον κάθε φανατικό του motorsport το ιδανικό μέρος να βρίσκεται. Πραγματικά χαίρομαι να βρίσκομαι σε αυτό το μέρος με φίλους και συναθλητές, έχοντας περάσει τόσο δυνατές στιγμές και εμπειρίες.
Τώρα για τον αγώνα αυτόν καθ’ αυτόν, η προετοιμασία του Fabia S2000 ήταν η συνηθισμένη. Λύσιμο τα πάντα, όλες οι λεπτομέρειες ελέγχονται σχολαστικά και σχεδόν ενοχλητικά στην εντέλεια, ώστε να μη μας χαλάσει το κέφι, σε μία ειδική που από τον πρώτο αγώνα του Skoda ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Πριν τον αγώνα, πραγματοποιήσαμε ένα δύσκολο σέικνταουν, σε συνθήκες σχεδόν “αγωνιστικές”. Ίδια χιλιομετρική απόσταση και με θερμοκρασίες στην περιοχή του Οινοχωρίου, που άγγιζαν τους 40°C στις 15:30 μμ της Παρασκευής. Το «παιδί» έδειξε ότι θέλει, ότι μπορεί και πως “βγάζει δόντια”, έτοιμο για μάχη.
Εμείς από την άλλη, Σταύρος και Τάκης, ζωντανά… παρτάλια. Η κούραση της εβδομάδας μαζί με τις υψηλές θερμοκρασίες (μέσα στο εσωτερικό του Fabia υπολογίστε περίπου 65°C), σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν «αρνάκι στη γάστρα». Από ανάγκη λοιπόν, καλός ύπνος την Παρασκευή να είμαστε έτοιμοι για την ταλαιπωρία του αγώνα του Σαββάτου στη 13:00 μμ!

Έλεος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!