Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ράλλυ Καίτη Κυρίτση: διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής
[4Τροχοί]: Ράλλυ Καίτη Κυρίτση: διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής

[4Τροχοί]: Ράλλυ Καίτη Κυρίτση: διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής

Υπάρχουν δύο επιλογές όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο Κύπελλο διαλέγουν το σχετικό ταμπάκι και όσοι θέλουν Πρωτάθλημα το άλλο. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα από τους δύο αγώνες. Ο αγώνας του Κυπέλλου χώματος (Mαυρο Ρόδο) θα αποτελείται από τις τέσσερις πρώτες ειδικές διδρομές του Πρωταθληματικού Ράλλυ Κορίνθου. Οι συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα θα εκκινήσουν πρώτοι, μετά οι του Κυπέλλου και τελευταία τα Ιστορικά.

Μετά το πέρας αυτών των τεσσάρων ειδικών διαδρομών οι συμμετέχοντες για στον αγώνα του Κυπέλλου θα οδηγήσουν τα αυτοκίνητα τους στον χώρο του Parc Ferme, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να οδηγηθούν με Road Book και Carnet στον χώρο του τερματισμού, στο Πανεπιστήμιο Κορίνθου. Η 4η Ε.Δ. (και τελευταία του αγώνα κυπέλλου) υπενθυμίζουμε ότι θεωρείται σαν Power Stage με έξτρα βαθμολογία 5-4-3-2-1 βαθμούς για τους πέντε πρώτους όπως και η 6η Ε.Δ (τελευταία του αγώνα Πρωταθλήματος).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 /11 15:30 με τον Έλεγχο εξακρίβωσης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις την HATCAR Service A.E και το βράδυ στις 20:00 θα γίνει η Πανηγυρική εκκίνηση στον Πεζοδρόμο της Κολοκοτρώνη ( Πανεπιστήμιο). Την Κυριακή το πρωί το 1ο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει από το Service Park, που θα είναι στο Korinthian Palace Catering, στις 9.30 για την Ε.Δ Κλένια.

ΕΔ 1, 3& 5 –Κλένια– 12.08 χλμ.

Περιγραφή:Η ειδική έγινε για 1η φορά το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλλυ Ακρόπολις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!