Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων Tour de Samos 14-17 Ιουνίου 2019
[4Τροχοί]: Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων Tour de Samos 14-17 Ιουνίου 2019

[4Τροχοί]: Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων Tour de Samos 14-17 Ιουνίου 2019

Μια πανδαισία παλαιών οχημάτων θα κατακλύσει και πάλι το νησί της Σάμου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οχήματα, σχήματα και χρώματα, μυρωδιές και ήχοι μιας άλλης εποχής θα διασχίσουν τις περιοχές του νησιού.

Το Tour de Samos αποτελεί ένα event που συνδυάζει περιήγηση και αγώνα regularity για Ιστορικά-Κλασσικά Οχήματα. Με συνολικό μήκος 240 χιλιόμετρα και 2 σκέλη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει οδηγική απόλαυση μέσα από τις ιδιαίτερες διαδρομές της Σάμου αλλά και αρκετό χρόνο για ξεκούραση και εξερεύνηση των όμορφων περιοχών του νησιού.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ

Η άφιξη των “εκτός Σάμου” συμμετεχόντων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Έχει προβλεφθεί για την μετακίνηση των οχημάτων και πληρωμάτων έκπτωση 30% μέσω της εταιρείας Hellenic Seaways / Blue Star .

Το ίδιο Βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος, ενώ τα οχήματα θα βρεθούν παρατεταγμένα στο λιμάνι του Καρλόβασι για να τα απολαύουν από κοντά επισκέπτες και κάτοικοι. Θα παρατεθεί δείπνο υποδοχής των πληρωμάτων στο ξενοδοχείο Samian Mare Hotel

Το Σάββατο, 1η ημέρα του Tour de Samos, περιλαμβάνει διαδρομές στα ανατολικά, όπως στο Βαθύ και στο Πυθαγόρειο (όπου και ο τερματισμός της 1ης ημέρας), ενώ η δεύτερη περιοχές στα νότια της Σάμου. Ο τερματισμός του αγώνα και η Απονομή θα πραγματοποιηθούν στο Καρλόβασι το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!