Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Prom Racing Roll Out Event 2019
[4Τροχοί]: Prom Racing Roll Out Event 2019

[4Τροχοί]: Prom Racing Roll Out Event 2019

Σε ένα χώρο ιστορικό έλαβε χώρα η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μονοθέσιου της Prom Racing για το έτος 2019. Ο χώρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ένα κέντρο πολιτισμού, φιλοξένησε τους κόπους της ομάδας, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για μια τέτοια παρουσίαση: ένα σύμβολο βιομηχανίας πλαισίωσε την αγάπη και το πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το ενδιαφέρον του κόσμου όμως αποτέλεσε επίσης ένα σημαντικό παράγοντα που κατέστησε τη συγκεκριμένη ημέρα ξεχωριστή. Δημοσιογράφοι, υποστηρικτές, καθηγητές του Πολυτεχνείου, άλλες ελληνικές ομάδες Formula Student καθώς και άλλες φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου, παλαιότερα μέλη, φίλοι, οικογένειες, αλλά και κάθε λάτρης της μηχανολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρευρέθη στην εκδήλωση χειροκρότησε την ομάδα και την προσπάθειά της, χαρίζοντας έτσι σε όλα τα μέλη ένα εγκάρδιο χαμόγελο ικανοποίησης για τον κόπο τους και για όλα αυτά που στερήθηκαν για να φτάσουν ως εδώ.

Έτσι, ομάδα και κοινό υποδέχθηκαν όλοι μαζί το μονοθέσιο Ρ19, την αγαπητή Delia. Τα μηχανολογικά χαρακτηριστικά της παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω:

- Διατηρεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον κινητήρα KTM-500 EXC, 510 κ.εκ., με 64 ίππους.

- Διαθέτει custom ημιαυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων και αναρτήσεις γεωμετρίας Pull Rod.

- Το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο που σχεδιάστηκε θα παράγει 140 κιλά κάθετης δύναμης στα 80 χλμ./ώρα και το μονοθέσιο εμφανίζει μέγιστη πλευρική επιτάχυνση 2g.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!