Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην Brembo
[4Τροχοί]: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην Brembo

[4Τροχοί]: Πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Nissan αναλαμβάνει τη θέση του CEO στην Brembo

Η Brembo ανακοίνωσε ότι ο πρώην εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής των τμημάτων μάρκετινγκ και πωλήσεων της Nissan, Daniele Schillaci, θα είναι από τα μέσα του προσεχούς καλοκαιριού ο νέος CEO της έχοντας ως πρωταρχική προτεραιότητα τον διπλασιασμό του κύκλου εργασιών της ιταλικής εταιρείας με την τεράστια εμπειρία στην εξέλιξη και κατασκευή συστημάτων πέδησης στο μαγικό κόσμο των τεσσάρων και δύο τροχών.

Ο Daniele Schillaci, ο οποίος κατείχε ηγετικό πόστο στον τομέα των αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών της ιαπωνικής εταιρείας, επιστρέφει έτσι στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια στην παγκόσμια έδρα της Nissan στην Yokohama της Ιαπωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε ανακοίνωσή της η Nissan είχε επισημάνει τον περασμένο μήνα ότι ο Daniele Schillaci «επέλεξε να αναχωρήσει από την εταιρεία για να ακολουθήσει μια ευκαιρία πιο κοντά στο σπίτι του στην Ευρώπη». Ωστόσο, η αποχώρηση του 54χρονου μάνατζερ από τη Nissan συμπίπτει με ανάλογες… φυγές από τους κόλπους της στελεχών με μη ιαπωνική καταγωγή, λίγους μόλις μήνες μετά τη σύλληψη του Carlos Ghosn τον περασμένο Νοέμβριο.

«Η μεγάλη εμπειρία του Schillaci στη διαχείρηση, η βαθιά γνώση που απέκτησε στα υβριδικά οχήματα από τη θητεία του στην Toyota αλλά και από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Nissan, θα βοηθήσουν την Brembo να ενισχύσει τις δραστηριότητές της και να πραγματοποιήσει εξαγορές», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας, Matteo Tiraboschi.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!