Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Nissan GT-R Nismo (ΜΥ2020)
[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Nissan GT-R Nismo (ΜΥ2020)

[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Nissan GT-R Nismo (ΜΥ2020)

Για το Nissan GT-R Nismo της νέας χρονιάς που παρουσιάστηκε σήμερα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας θέλησαν να υιοθετήσουν περισσότερες τεχνολογίες που έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες πλέον και στο δρόμο από οδηγούς όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Ο απόλυτος έλεγχος και η προβλεψιμότητα ήταν παράγοντες καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου των Ιαπώπων που για μία ακόμα φορά στα χρονικά της έκδοσης Nismo ήταν ένας και μοναδικός: απόλυτη απόδοση σε δρόμο και πίστα.

Σε πρώτη φάση, το νέο GT-R Nismo είναι εφοδιασμένο με… κάμποσες ποσότητες carbon στις εξωτερικές του επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των μπροστινών και πίσω προφυλακτήρων, των εμπρός φτερών, του καπό, της οροφής, της πίσω πόρτας, και του σπόιλερ που την κοσμεί. Κάθε στοιχείο έχει βελτιωθεί ώστε να μειωθεί το βάρος και παράλληλα να αυξηθεί η κάθετα παραγόμενη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες. Συνολικά, τα νέα αυτά «καλούδια» της εξωτερικής περιβολής του νέου GT-R Nismo έχουν επιφέρει μία μείωση βάρους της τάξης των 10,5 κιλών, εκτός από τα 20 σχεδόν κιλά που έχουν «έρθει» μέσα από άλλες αναβαθμίσεις και νέα εξαρτήματα.

Την ίδια στιγμή, το νέο GT-R Nismo «πατά» σε νέας σχεδίασης τροχούς που αποτελούνται από σφυρήλατες και ελαφρύτερες ζάντες εννέα ακτίνων με διάμετρο0 20 ιντσών της εταιρείας Rays σε συνδυασμό με ειδικά εξελιγμένα ελαστικά της Dunlop, με φαρδύτερο πέλμα και λιγότερες αυλακώσεις, που αυξάνουν την επιφάνεια επαφής κατά 11%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!