Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi L200
[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi L200

[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για το νέο Mitsubishi L200

Η Mitsubishi γιορτάζει τα 40ά γενέθλια του L200 παρουσιάζοντας τη νεότερη και έκτη κατά σειρά γενιά του pick-up μοντέλου της, το οποίο είναι γνωστό σε πολλές αγορές της υφηλίου με την ονομασία Triton. Σχεδιαστικά, το νέο L200, το οποίο ήδη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 4,7 εκ. αγοραστών ανά τον κόσμο, υιοθετούνται σαφώς πιο αιχμηρές λύσεις, κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου η φιλοσοφία Dynamic Shield της ιαπωνικής εταιρείας έχει τον πρώτο λόγο. Πίσω, η εικόνα είναι πολύ πιο «ταπεινή», με τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό εργοστάσιο, το νέο L200 θα είναι διαθέσιμο με δύο συστήματα μετάδοσης: το Super-Select 4WD, το οποίο προσφέρει βέλτιστα τα βέλτιστα χαρακτηριστικά σε κάθε είδους επιφάνειας, καθώς και το Easy-Select 4WD, το οποίο απλοποιεί τη μετάβαση μεταξύ των drive modes σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Και οι δύο λύσεις διαθέτουν το πρόγραμμα Off-Road, το οποίο αποτελείται από τις επιλογές Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock (το τελευταίο σε συνδυασμό με κοντές σχέσεις) και ελέγχει μεταξύ άλλων την τρόπο που αποδίδουν ανά περίπτωση ο κινητήρας, η μετάδοσης και τα φρένα του αυτοκινήτου.

Το νέο L200 διαθέτει μια πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, όπως τα Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert και Ultrasonic Misaccelaration Mitigation.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!