Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne Coupe
[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne Coupe

[4Τροχοί]: Πρεμιέρα για τη νέα Porsche Cayenne Coupe

Η Porsche «προσχωρεί» και αυτή με τη σειρά της στην κατηγορία των SUV μοντέλων με κουπέ χαρακτηριστικά παρουσιάζοντας και επίσημα πλέον προ ολίγων λεπτών την αντίστοιχη έκδοση της Cayenne – ενός μοντέλου που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κατάφερε να αναστρέψει τους «γκρίζους» οικονομικούς δείκτης της γερμανικής εταιρείας σε χαλεπούς για την ίδια καιρούς αποτελώντας σήμερα, μαζί με την Macan, το best seller δίδυμο της γκάμας.

Σε σχέση με τις «κλασσικές» Cayenne, η Coupe διαφοροποιείται σχεδιαστικά – που αλλού; – στο πίσω μέρος, με την ουρά της να θυμίζει fastback μοντέλα της αγοράς. Η οροφή είναι χαμηλότερη κατά 20 χλστ., ενώ διαφορετική είναι η κλίση του κολώνων Α και κατ’ επέκταση του εμπρόσθιου παρπρίζ. Ανασχεδιασμένες, σύμφωνα με τους Γερμανούς, είναι οι πίσω πόρτες, καθώς και τα αντίστοιχα φτερά, στοιχεία που έχουν φαρδύνει τους «ώμους» του αυτοκινήτου κατά 18 χλστ. Μία ακόμα αλλαγή εντοπίζεται στη θέση της πινακίδας κυκλοφορίας στο πίσω μέρος, η οποία είναι ενσωματωμένη χαμηλά στον αντίστοιχο προφυλακτήρα.

Ως μέρος του πακέτου Porsche Active Aerodynamics (PAA), η νέα Cayenne Coupe εξοπλίζεται με ένα ενεργό πίσω σπόιλερ που είναι ενσωματωμένο στην άκρη της αντίστοιχης πόρτας, ενώ ένα ακόμα, αλλά «σταθερό» βοήθημα, υπάρχει στην κορυφή της. Το ενεργό σπόιλερ εκτείνεται κατά 130 χλστ. σε ταχύτητες άνω των 90 χλμ./ώρα αυξάνοντας την κάθετα παραγόμενη δύναμη στον πίσω άξονα του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!