Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Planet Kart Cross Greece: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο EKO Racing Dirt Games
[4Τροχοί]: Planet Kart Cross Greece: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο EKO Racing Dirt Games

[4Τροχοί]: Planet Kart Cross Greece: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο EKO Racing Dirt Games

Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων φιλοξένησε τον τελευταίο γύρο του EKO Racing Dirt Games 2018, στις 8-9 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο Start Line είχε γιορτινό χαρακτήρα και προσέλκυσε συνολικά 54 συμμετέχοντες, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη μικτή διαδρομή μήκους 2,1 χιλιομέτρων. Από αυτούς, οι 35 οδηγοί έλαβαν μέρος στην κατηγορία με τις χωμάτινες φόρμουλες, που φέτος παρουσίασε έντονο συναγωνισμό και πολύ θέαμα.

Παρουσίαση Kamikaz 3

Γιορτινό ήταν το κλίμα και στις τάξεις της Planet Kart Cross Greece, ενόψει της τελευταίας συνάντησης για το 2018. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρωί της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκε στον χώρο σέρβις της ομάδας το νέο Kamikaz 3, με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα την επόμενη χρονιά. Η τεχνολογικά αναβαθμισμένη χωμάτινη φόρμουλα που έχει την έγκριση προδιαγραφών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) προσέλκυσε τα βλέμματα και αναμένεται να βρεθεί μεταξύ των πρωταγωνιστών, κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η εξέλιξη του αγώνα

Εκτός από την παρουσίαση του Kamikaz 3 όμως, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο. Την Planet Kart Cross Greece εκπροσώπησαν 4 αθλητές (Σπύρος Ράπτης, Στέφανος Καμιτσάκης, Άρης Ιαβέρης, Παναγιώτης Καϊτατζής) οι οποίοι μοιράστηκαν δύο Kamikaz 2 στην, ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κλάση των 600 κ.εκ. Υπενθυμίζεται, ότι κάθε οδηγός είχε δικαίωμα για 4 χρονομετρημένες προσπάθειες, εκ των οποίων στο τελικό αποτέλεσμα προσμέτρησαν οι 3 καλύτεροι χρόνοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!