Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Πίσω από το Gymkhana Grid
[4Τροχοί]: Πίσω από το Gymkhana Grid

[4Τροχοί]: Πίσω από το Gymkhana Grid

Το Gymkhana Grid πέρασε στην ιστορία και “ανακρίνουμε” τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το άκρως επιτυχημένο event, το Νίκο Διακάκη της Proaction Racing.

Ο θόρυβος γύρω από το Gymkhana Grid Finals που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στον Μαραθώνα μπορεί να έχει κοπάσει αλλά ακόμα οι συζητήσεις γύρω από το άκρως επιτυχημένο event ακόμα κρατούν. Το αντίκτυπο που είχε στον κόσμο ήταν σημαντικό, την ώρα που οι πρωταγωνιστές του νεοσύστατου θεσμού τόσο από το εξωτερικό, όσο και από τη χώρα μας, έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τον αγώνα και όσα βίωσαν για δύο ημέρες στην πίστα που κατασκευάστηκε στον Μαραθώνα. Πίσω από το εγχείρημα, εκτός φυσικά από την ομάδα που έχει την ευθύνη τέλεσης του Gymkhana, βρίσκεται και η Proaction Racing, η λέσχη οργάνωσης και χρονομέτρησης αγώνων. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη ομάδα είναι ο Κρητικός Νίκος Διακάκης, γνωστός στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας με επιτυχίες στο παρελθόν, με τον οποίο και μιλήσαμε τόσο για το Gymkhana Grid, όσο και για την Proaction, αλλά και τις μελλοντικές ενέργειες-σκέψεις.

Πως προέκυψε η τέλεση του Gymkhana Grid στην Ελλάδα;

“Με την Monster έχουμε στενή συνεργασία περισσότερα από οκτώ χρόνια. Τα τελευταία δύο συζητούσαμε το να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας στη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!