Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Παρελθόν ο άξονας μετάδοσης από CFRP για τις BMW M3/M4
[4Τροχοί]: Παρελθόν ο άξονας μετάδοσης από CFRP για τις BMW M3/M4

[4Τροχοί]: Παρελθόν ο άξονας μετάδοσης από CFRP για τις BMW M3/M4

Είτε στην 3θυρη είτε στην 4θυρη παραλλαγή της, η κορυφαία έκδοση της Σειράς 3 συνεχίζει να αποτελεί, μαζί φυσικά με τις αντίστοιχες εκδοχές των Mercedes C-Class και Alfa Romeo Giulia, ένα από τα αυτοκίνητα-σημεία αναφοράς για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης. Και αυτό, όχι μόνο λόγω των επιδόσεών της στην… ευθεία, αλλά πρωτίστως γιατί πρόκειται για μια από τις πλέον «οδηγοκεντρικές» προτάσεις του είδους με τους εμπρός τροχούς υπό γωνία. Ακριβώς όπως συνεχίζει να συμβαίνει με κάθε πρόσφατη και μη δημιουργία των Βαυαρών του Μ Division.

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε από τους ιθύνοντες της εταιρείας, από τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και εξής όλες οι M3 Sedan, M4 Coupe και M4 Convertible θα διατίθενται με έναν ατσάλινο πλέον άξονα μετάδοσης που σχεδίασε το M Division, αντί εκείνου που συναντάται σήμερα στα ως άνω μοντέλα που βρίσκονται ήδη στους δρόμους αλλά και αυτή τη στιγμή στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, ο οποίος, για προφανείς λόγους, κατασκευάζεται από ίνες πλαστικού ενισχυμένες με ανθρακονήματα (Carbon Fiber Reinforced Polymer-CFRP).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η τεχνολογική αυτή υποχώρηση σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με κάποια αστοχία ή πρόβλημα, αλλά με τη συμμόρφωση των εν λόγω εκδόσεων με τις επερχόμενες περιβαλλοντικές νόρμες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!