Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: ΟΜΑΕ: Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής με τους αγωνιζόμενους της C2
[4Τροχοί]: ΟΜΑΕ: Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής με τους αγωνιζόμενους της C2

[4Τροχοί]: ΟΜΑΕ: Συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής με τους αγωνιζόμενους της C2

Η Τεχνική Επιτροπή έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα δέκτης παρατηρήσεων και προτάσεων που αφορούν στην ισορροπία της απόδοσης των -διαφορετικών προδιαγραφών- αυτοκινήτων της Κατηγορίας. Συνεπώς, η ΕΠ.Α. προσκάλεσε στα γραφεία της ΟΜΑΕ τους ενδιαφερόμενους της κατηγορίας C2 των Ράλλυ με σκοπό να ακούσει τις απόψεις τους επί τους θέματος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στη διαφορά ισχύος των τετρακίνητων Turbo των κλάσεων Α8 και Ν4, στην ισορροπία της απόδοσής τους σε χωμάτινη και ασφάλτινη επιφάνεια, και στις τεχνικές ελευθερίες που πρέπει να τα διέπουν.

Επιπλέον, τέθηκαν και θέματα μείωσης της διαφοράς απόδοσης παλαιότερων και νεότερων γενεών αυτοκινήτων της Ν4, τοποθέτησης στην κατηγορία των αυτοκινήτων προδιαγραφών R4, καθώς και πιθανών τεχνικών συνδέσεων με τα αυτοκίνητα της Κατηγορίας C1.

Η Τεχνική Επιτροπή -της οποίας η σύνθεση θα ανακοινωθεί μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ στις 15/11- άκουσε με προσοχή και σημείωσε όλες τις προτάσεις των αγωνιζόμενων, στην προσπάθειά της να προχωρήσει στη σύνταξη τεχνικών κανονισμών που να μην ευνοούν καμία ομάδα αυτοκινήτων μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της Κατηγορίας C2.

Δελτίο Τύπου

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!