Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Νέα Toyota Supra: Με «κοστούμι» πιο κοντά στην παραγωγή
[4Τροχοί]: Νέα Toyota Supra: Με «κοστούμι» πιο κοντά στην παραγωγή

[4Τροχοί]: Νέα Toyota Supra: Με «κοστούμι» πιο κοντά στην παραγωγή

Οι νεότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας Toyota Supra αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία της εξωτερικής της σιλουέτας.

Θυμίζουμε πως το ιαπωνικό κουπέ με την υβριδική καρδιά αποτελεί καρπό συνεργασίας της Toyota με τη γερμανική BMW, σύμπραξη που εκτός από την αναβίωση της Supra θα έχει ως απτό αποτέλεσμα τη «γέννηση» ενός ακόμα αυτοκινήτου που θα βασίζεται στο κοινό δάπεδο των δύο κατασκευαστών: τη νέα BMW Ζ5. Σε σχέση με την αυτή, η ειδοποιός διαφορά της νέας Supra έγκειται στο ότι θα πρόκειται για ένα σπορ κουπέ μοντέλο και όχι για ένα αντίστοιχου χαρακτήρα roadster, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των Γερμανών.

Σχεδιαστικά, οι νεότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της ιαπωνικής πρότασης αποκαλύπτουν ένα «προσωπείο» που παραπέμπει ολοένα και περισσότερο στο πρωτότυπο FT-1 (σ.σ.: μέχρι πρότινος, τα «μουλάρια» των δύο μοντέλων ήταν εξοπλισμένα με τους προφυλακτήρες της νέας Z5), με τα φωτιστικά σώματα να θυμίζουν αρκετά εκείνα του προγόνου της που σταμάτησε να διατίθεται το 2002. Σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου φαίνεται να είναι επίσης η διαμόρφωση του άνω τμήματος της οροφής με τα χαρακτηριστικά διπλά «bubbles» να πρωταγωνιστούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο η νέα Supra, όσο και η Ζ5, θα είναι τετρακίνητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!