Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΦΙΛΠΑ
[4Τροχοί]: ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΦΙΛΠΑ

[4Τροχοί]: ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΦΙΛΠΑ

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΦΙΛΠΑ, τον Ιανουάριο του 2018, έγιναν εκλογές. Ο Τάκης Φωτεινόπουλος εξελέγη πρόεδρος με το 58% των ψήφων. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν ανήκαν στη σφαίρα επιρροής του Δημήτρη Βερναρδάκη και του Τάκη Φωτεινόπουλου. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει μία αντίληψη, εκφράζει μία άποψη και έχει σαφώς μικρότερη επιρροή.

Οι εκλογές του 2018 έγιναν στη βάση τεσσάρων ζητημάτων που απασχολούσαν, και απασχολούν ακόμη, τα μέλη της ΦΙΛΠΑ:

Την ισχύουσα ΚΥΑ, που δεν επιτρέπει καθόλου την κυκλοφορία Ιστορικών Οχημάτων (ΙΟ),

Τα οικονομικά της ΦΙΛΠΑ, που είχαν πάρει την κατηφόρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 2017 που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση,

Την ποιότητα, την ποικιλία και τα οικονομικά των εκδηλώσεων της ΦΙΛΠΑ,

την από όλους αποδεκτή ανάγκη αλλαγής του αρχαίου καταστατικού της ΦΙΛΠΑ και τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού της ΕΟΦΙΛΠΑ.

Τι έγινε όμως μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Τάκη Φωτεινόπουλο και τη νέα ηγετική ομάδα μέχρι σήμερα, για όλα αυτά που αποτέλεσαν αντικείμενο μεγάλης συζήτησης πριν και στη διάρκεια της περσινής Γενικής Συνέλευσης; ΤΙΠΟΤΑ!

Η ΚΥΑ του 2017 παραμένει σε ισχύ. Ένα σχέδιο ΚΥΑ που κυκλοφορεί είναι δέκα φορές χειρότερο, γιατί εισάγει την επαναπιστοποίηση ΙΟ και θα αναδείξει θέματα νομιμότητας για πολλούς κατόχους ΙΟ, ενώ πρακτικά διατηρεί την ασφυκτική μη κυκλοφορία (2 φορές το μήνα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!